Skip to content

dans! eller ikkje.

30/08/2010

I dag har eg nok ein gong fått stadfesta at eg ikkje er noko dansar. Men eg skulle så gjerne, gjerne ønske at eg var det. Tenk å vere grasiøs og elegant – med ei dansarhaldning frå hovud til tåspiss!

Treningssenteret eg går på har fleire tilbod til dei av oss som ønsker seg litt meir rytmiske koordinerte rørsler til sveitten. I dag holdt eg ut 40 minutter av ein 60 minutters time Jazz Jam. Og nei – det var ikkje fordi eg vart sliten, det var rett og slett ikkje noko fiber i kroppen min som klarte å sjå nokonlunde ok ut der eg hangla av gårde. Eg skulle så gjerne ønske, men jo meir eg prøvde å «overdrive bevegelsene!» eller «Sliiiiiiide!», jo verre såg det ut. Eg mestra kanskje stega instruktøren beordra oss til å gjere, men når dei skal gjerast i rett rekkefølgje, med rett attitude og i rett takt – helst utan at instruktøren sa eit pip (kva er poenget med ho då???) – nei, då gjekk det gale. Rett og slett. Til slutt fekk eg så dårlig samvit ovanfor dei tolv andre jentene der, som alle såg ut til å klare koreografien perfekt, at eg gjekk ut til tredemølla. Der sprang eg på ein særs lite elegant måte seks einsformige kilometer (sjå – der fekk eg nemnt det også), medan eg såg tomt ut i lufta foran meg.

No har eg berre att håpet om at eg av og til ser grasiøs ut når eg sit.

Advertisements
10 kommentarar leave one →
 1. 31/08/2010 09:18

  Eg tykkjer du ser grasiøs ut når du spelar melodika;-) Så veit du det:-)

 2. Christine Sand permalink
  31/08/2010 09:24

  Hei,

  Jeg kom over bloggen din i min jakt på kule par. Jeg er nemmelig i en castinprosess der jeg leter etter par til et nytt humorprogram som skal gå på TV Norge. Jeg leter etter helt normale, stabile par med uvorstemmelser som folk flest. Par som diskuterer og er uenige grunnet mannen/konas prioreringer på bruk av fritid for eksempel. Håper du kan ta deg tid til og skumme gjennom mailen, kanskje er du/dere den jeg er på jakt etter, eller kanskje du kjenner noen som kunne egne seg.

  Generellt om konseptet:

  Feelgood Scene, Film og TV er i gang med et nytt TV-program, som skal ta seg av samlivets små hverdagslige diskusjoner. Vi søker dermed par mellom ca 20 og 60 år i alle fasonger og legninger.
  Hovedkriteriet er at dere bør være et stabilt par, men at dere som kjærester flest har noen uoverensstemmelser som dere ønsker å få avgjort en gang for alle. I dette programmet kan dere få lagt frem saken for et kjendispanel, som diskuterer seg frem til hvem de mener har mest rett. Deretter gir de medhold til den ene eller andre parten.

  Som par må dere være genuint glad i og trygge på hverandre. «Konfliktene» bør være relativt ufarlige, gjerne morsomme, og ikke gå på forholdet løs, da dette er et uhøytidelig og humoristisk program. Partene må kunne redegjøre for hver sin side av saken, og argumentere godt for å forsvare sitt standpunkt. Her snakker vi om kona som føler seg mindre prioritert enn sin svigermor, uenigheter i oppdragelsen av hundene, samboerparet som ikke blir enige om hvor i landet de skal bo eller ender spillkvelden alltid med krangling om regler eller hvem som er vinner.

  Dersom dere kjenner til par som kunne egnet seg, eller om dette vekket deres interesse til og delta, er det bare og sende meg en mail, så tar jeg kontakt for en uforpliktende prat.

  Ha en fortsatt fin dag og lykke til med videre blogging og fotografering, nydelige bilder!

  Vennlig hilsen

  ———————————
  Christine Sand
  Casting, Feelgood Scene, Film og Tv
  christine@feelgoodmail.no

 3. Hildegunn permalink
  31/08/2010 10:17

  wow!

  just do it, just do it, just do it, just do it…

  Jeg tror du hadde gjort deg veldig bra på TV silje!

  (Pssst. Også er jeg veldig glad for at du laga den august lista på spotify, så jeg venter i spenning på september..)

  • 31/08/2010 10:24

   hehehehhe, men veit du? vi er så nygifte at vi ikkje krangler. det er bare eg som kommanderer… 🙂 trur ikkje det hadde vært så god underholdning for tv norge. (og eg ser ein god del på tv norge, så eg burde vite ka eg snakker om)

   september kommer vel! 🙂

 4. 31/08/2010 11:04

  6 kilometer på tredemølla??? D har e bare gjort en gang i mitt liv – på Kypros… Men Silje, Espen Esther klarte til å me en viss grad av eleganse til tider, så ditte kan du klare!

 5. Lilliane permalink
  31/08/2010 11:09

  Jeg føler så med deg! Var på Yoga, og etter å ha veltet sidelengs under solhilsenen og i løpet av andre balanseavhengige øvelser uendelig mange ganger, fniste jeg hele resten av treningstimen. 90 graders spagat føltes også naturlig for meg, men virket å være ca halvparten av det de andre fikk til.

  Jeg velger likevel å påstå at jeg nok er minst like grasiøs som en hjort (rett etter at den har blitt født..) !

  Liker å lese bloggen din!

  • 31/08/2010 22:32

   eg og har prøvd Yoga! Der og gav eg opp, det var rett og slett for tungt. (også med all den pustingen, eg burde ha pusta i pose midtveis der)
   nei, takke meg til god gammaldags STEP!

 6. 02/09/2010 08:45

  Dans uten speil er det aller beste! Man blir så lett selvbevisst av sånne, og meninger er jo å bare slippe seg løs og danse. Det er jo det du lengter etter, er det ikke? Kjempefint brudebilde!!

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: