Skip to content

En dag i våre liv

15/02/2006

Fabelaktig. Kjenn på ordet. Noko som er så utruleg at det vert som ein fabel. Fabel aktig.

En fange blir tvunget til å slå hodet mot veggen. Disse bildene viser en gruppe fanger som blir tvunget til å onanere foran vaktene. Amerikanske styresmakter frykter nå mer vold mot vestlige mål. I dag er det nøyaktig et halvt år siden Kristin Halvorsen lovet full barnehagedekning innen 2007.
Kunnskapsministeren er ikke bekymret. Han skal legge frem en kompetanseplan. Her bor lidenskapen. det er mottoet for OL i Torino. Det frister å bo urbant.

Tenk å ein gong kunne skape noko som vert fabelaktig!

Det er storbyregionene som vokser mest. Vi er jo snart bare pensjonister som sitter igjen her. Primærnæringene som vi lever av her, de er jo på tur ned. Jeg tror mange har sjelen sin her, men man skulle gjerne sett at kroppen var her også. Nei, nei, nei! Dette er mini OL i forhold til Lillehammer. Kanskje lidenskapen rett og slett ikke finnes her på tribunen? Og en nyklipt hund. Gatene er jo sperret, så det er umulig å komme seg frem. Jeg har ikke råd til billett. Strømmen i midt-Norge kan bli langt dyrere enn i resten av Norge.

Å bety noko for andre, å påverke, å freiste lukka i andre spor enn dei andre har tråkka opp –

Linjene er i ferd med å sprenges. De rødgrønne skapte skyhøye forventninger. I dag ble næringsministeren svar skyldig. Hver gang næringsministeren åpner munnen blir tåka tjukkere. Ni designere kjempet i kveld om å vinne den prestisjetunge prisen nåløyet. Både være sexy og søt. For å komme videre trenger man penger. Det skorter på lidenskapen i Torino, men svenskene er i himmelen ennå. Nå viser russeren det meste i Sports Illustrated.

Fritt etter tv2-nyhetene.

Advertisements
No comments yet

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: