Skip to content

Evneveik? eg?

21/02/2005

Eg har funnet ut at eg er veldig lite flink til å gå og å drikke samtidig. I dag, så var eg på senteret. [aaaamfi, dø-dørø!] Og når eg skulle gå heim igjen (ja, eg gjekk. nei, det er ikkje så langt.) så var eg så tørst at eg kjøpte med meg en Kuli Appelsindrikk. Det er utrolig godt, det! Men ja, uansett, eg drakk altså mens eg gjekk, og det var rett og slett ikkje suksess. Menmen. Eg kom meg gjennom denne krisen og. Meir eller mindre. 🙂
Når eg kom heim, så skulle eg lage taco. Dette gjennomførte eg med glans, heilt til eg skulle sitte i stolen i ståvo og spise. Då klarer eg selvfølgelig å velte taco-tray-tingen oppned i teppet. (Ikkje sei det til pappa… heh.) Mulig å være så teit. Det var første gangen eg snakka høgt til meg sjøl i dag. Når eg etter mye om og men hadde spist opp maten fra teppet (neida), så skulle eg rydde på plass. Sette pepsien i kjøleskapet. Vel – det var ikkje ledig ståplass til den, så eg måtte legge den inn. I ettertid stiller eg meg dette spørsmålet:

Hadde det vært ein idé å skru på korken
skikkelig før flasken plasseres horisontalt?Du kan svare ka du vil på det spørsmålet. Denne situasjonen resulterte iallefall i at eg for andre gang i dag snakka høgt og bestemt til meg sjøl. Om eg feiler noe, mentalt, sier du? Næh, eg trur ikkje det.

Problem: Eg har hatt følelsen av å ha dotter i ørene de siste 72 timene. Burde eg se på det som et tegn på noe? (Blir det regn? Er eg «med barn»? Betyr det lykke?)Eg er litt rådvill her. Kan noen slå opp i medisinsk leksikon eller noe? Hjelp?

Eg har bestilt iBook no, forresten. Jei! Eg gler meg til å få den! 😀

Advertisements
No comments yet

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: